marți, aprilie 27, 2010

L-O-V-E



We love..."hendmeid by Rutza"

Un comentariu:

  1. "Dragul"/"Draga" meu/mea cititor/cititoare,
    Am folosit apelativul"drag/draga" in mod ironic, si inteligenta ta sclipitoare sunt sigura ca a sesizat asta. Nu stiu daca esti fata sau baiat, din exprimarile tale, DAI de inteles ca ai fii baiat. Sper totusi, pentru binele tau sa fii fata, si sa pun comentariul tau de prost-gust pe seama unei proaste pareri despre TINE, comparativ cu alte persoane. In cazul in care esti baiat, cu parere de rau iti spun ca nu te compatimesc pe tine atat de mult cat ii compatimesc pe cei din jurul tau.
    Sunt sigura ca stii ce inseamna democratia, si prin urmare esti constient ca daca nu iti place un post/blog, nu esti obligat sa-l citesti. Daca ai fi un "psiholog in devenire" asa cum singur te autointitulezi, ar trebui sa mai lucrezi putin, si sa incerci sa te autoanalizezi, cu siguranta te potrivesti tiparului de persoana maniaco-depresiva. Cat despre descrierea de "labila psihic" pe care mi-ai atribuit-o...nu cumva te regasesti tu in ea? nu cumva toate frustrarile tale au iesit la iveala prin comentariul tau?
    Putin imi pasa daca faptul ca nu am acceptat sa apara pe blog comentariul tau iti confirma tie nu stiu parere bolnavicoasa. nu scriu aici pt tine, sau pentru altcineva, asa ca, te invit politicos sa citesti bloguri care sunt pe gustul tau.

    RăspundețiȘtergere