duminică, noiembrie 29, 2009

Decembrie...

Totul este posibil cand se face iarna...
Scoate limba la nori si fulgii iti aduc gust de copilarit.Intram intr-un basm, e o luna speciala, avem de trait magie, avem de ascultat sfarait de artificii, avem de iubit, avem de ales instalatii de pom (ia de care-o fi, oricum toate hipnotozeaza la fel).
Decembrie nu e o luna a timpului, decembrie e o luna a sufletului....Cozonacul nu e doar coca aia cu nuca si cacao, taiata felii pe farfurii si lasata la voia si pofta musafirilor.Cozonacul e o stare a sufletului tau, e parfum, e emotie, e copil pitit langa o sursa de caldura: focul din soba, pieptul mamei. Si bradul nu e doar pom cu bomboane si funde.E dorinta de a-i imbratisa strans, strans, pe cei mai aproape de tine...Traieste luna asta ca pe un dar neasteptat, pe care-l primesti cu inima batand ca nebuna.


TU ESTI CEL MAI FRUMOS BASM LA CARE TE PUTEAI GANDI SI CHIAR DACA SUNT ACOLO SI BALAURI SAU ZMEI, EI SUNT DOAR CA SA ITI ARATE CA ESTI O FIINTA PUTERNICA!

"Cauta bucuria, si Universul iti va deschide usi chiar si acolo unde erau numai pereti!" (Joseph Campbell-profesor de mitologie

Sa aveti o luna fantastica!(Luana Muresan)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu